За нас

  • Ние вярваме и сме горди, че повече от 26 години сме част от българската електроника, че развитието ни е свързано с развитието на нашите партньори – българските електронни фирми, че нашият успех е неразделно и постоянно свързан с вашите успехи, с това, дали вашите изделия са съвременни, конкурентоспособни и печеливши.

  • Ние разбираме, че днес е особено важно вашият добър продукт да се появи на пазара в точния момент.

  • Ние знаем колко важно и необходимо е за вашето производство да минимизира себестойността на продукта и да изпълни навреме поръчките на вашите партньори, за да могат изделията ви и вашето име да се наложат в условията на постоянно засилваща се конкуренция и фирмата ви да просперира.

Кое е важно за нас, на каква база сме изградили нашата стратегия
Какви цели си поставяме
  • Наша основна и постоянна цел е да помагаме за вашия успех на всеки етап от вашата работа

  • На основата на дългогодишния ни опит и широките ни контакти с водещи световни фирми ние се стремим да ви предлагаме още на ранния стадий на разработките ви най-новите и перспективни продукти. Отчитаме както тяхната функционалност, така и степента им на разпространение и доставяемост на етапа на производство. Наше задължение е да ви информираме редовно за най-новото в областта, в която всеки от вас работи.

  • Първостепенна наша задача е да ви помогнем за комплексното и навременно завършване на вашите проекти, за изработката на прототипите и нулевите серии, доставяйки мостри и осигурявайки ви професионална техническа помощ.

  • Ние заставаме зад вас и в бленувания от всеки стадий на масово производство, като осигуряваме буферен склад, дългосрочни доставки по гъвкав график, адаптирайки се към вашите нужди при изгодни условия на доставка и плащане. Елементите, които доставяме, са с гарантирано качество, произход и надеждност.

  • Целият този процес е непрекъснат и ние съзнаваме, че всеки момент от нашите отношения е част от едно дълготрайно сътрудничество, изградено на взаимна коректност и разбиране.

  • Уверени сме, че ще продължим заедно напред, ако продължавате да намирате в Акерман Електроник БГ партньора, който Ви е необходим, партньора, на когото можете да разчитате.

28+ГОДИНИ С ОПТИМИЗЪМ И ПОГЛЕД НАПРЕД
Акерман Електроник БГ - ключовата компания за Вашия успех
1991-2019 "Акерман Електроник БГ" AД. Всички права запазени.

Bulgarian
English